Hogyan érheted el a vágyott célt anélkül, hogy szenvedned kellene valamivel, amit utálsz

Igazoltan 15 perc alatt ezzel a módszerrel eléred, hogy .... (akkor is, ha azt hiszed szakértőnek vagy marketing gurunak kell lenned)

Írd be lentebb a legjobb e-mail címed, és küldök egy ingyenes példányt az új ....

Ez az új ingyenes anyag lépésről lépésre felfedi, hogy kereshetsz nagy pénzt e-mail címek gyűjtésével könnyedén

Íme egy kis minta arról mit találsz az anyagban:

MAXIMALIZMUS

Igényes, profi csapat. Minden nap azért dolgozunk, hogy az ügyfeleink maximálisan meg legyenek
a szolgáltatásunkkal elégedve. 

PRECIZITÁS

A felülvizsgálatok és a villanyszerelés során a legkisebb hiba is óriási károkat okozhat. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy elkerüljük a bajt. 

GYORSASÁG

Képesek vagyunk nagyobb létszámot is mozgósítani, ha az idő szűkössége megkívánja. 4 fizikai dolgozó és 4 irodai dolgozó az állandó kollektívánk részét képzi.

ÁR - ÉRTÉK

Mindezt meglepően jó áron! Kérjen tőlünk árajánlatot, tegyen egy próbát. Árainkon utólag soha nem módosítunk, és nem kérünk el előleget sem.

Bártfai Balázs / SalesForm

2005 óta vállalkozom és mindig a neten adtam el. Árultam életbiztosítást, bio lekvárt, Pakisztáni márványt, webáruházat, lájkokat, honlapkészítést, részt vettem cms rendszer fejlesztésében, árukereső rendszer fejlesztésében, volt Google hirdetéskezelő szoftvere, volt tartozéskezelő piacterem és az elsők között foglalkoztam Facebook hirdetésekkel.

 

Volt időm kitapasztalni mi működik és mi az, ami nem működik. Mindazt amit találtam osztom meg veled.

Elégedett ügyfeleink ezeket mondták erről a lehetőségről:

Olyan munkánk még nem volt ahol a BILD ELEKTRO miatt csúszott volna a munka. Mondjuk ebben az is szerepet játszhat, hogy Zoli nem egyedül készíti a felülvizsgálatait, hanem van egy egész ügyes kis csapata. Az irodista hölgyeket ezúton is üdvözlöm.

Mióta elősször nálunk járt a BILD Elektro csapata csak őket hívom. Korrekt áron, precízen, gyorsan dolgoznak. Látszik, hogy szenvedélyük a szakma. Én most nem tudnék náluk jobban ajánlati sem felülvizsgálatra, sem villanyszerelésre.

Volt nálam egy villanyszerelő csapat akik a lakásom felújítását elvállalták. Amikor levonultak egy hét múlva kezdtem a problémákat észrevenni, mert akkor akartam beköltözni. A BILD ELEKTRO szerelte nekem újra az egész lakást. Azóta minden tökéletes, és kaptam rá 3 év garanciát is.